1

Hei dere!
I dag tenkte jeg å vise dere favorittene mine fra måneden januar, som akkurat har blitt ferdig.
Det er litt forskjellige produkter/ting, så jeg bare setter i gang. Er forresten tilfeldig rekkefølge.

♥Eple og kanel te!

Denne teen er så utrolig god!, må være favoritten av de jeg har fra kremmerhuset. Den kommer garantert til å bli kjøpt flere ganger.
Den anbefales virkelig for alle som liker te.

♥ Dream parfyme.Denne parfymen er kjøpt på H&M til bare 40kr, noe som er kjempe billig. Den lukter så UTROLIG godt, og jeg har brukt den nesten hele januar måneden♥

♥Luene mine:

Disse to luene kjøpte jeg på Ebay!, jeg elsker å bruke de på dårlige hårdager, og de er også veldig deilig å ha på når det er kaldt ute.

♥"Urban Decay" Naked 2Jeg kjøpte en fin øyenskygge palett på Ebay, hvor jeg bare så hvilke farger det var i den, og når den kom hjem, så sto det Urban Decay naked 2 på den, så den er altså fake!
Ikke det at jeg bryr meg så mye om det, skulle bare ha en ny øyenskygge, denne er veldig bra, og jeg elsker fargene som er i den!

♥HD - Ruby kisses neglelakk.

Denne neglelakken er min favoritt!!!! Elsker den knæsje fargen og hvordan den dekker neglen. Den er også veldig lett å påføre. 
Denne fargen heter : NMP01 - Hot Pink Obsession. Love it!♥ Du kan forresten kjøpe den på apoteket. 

♥Bodum kopp!

Denne har jeg brukt veldig ofte. Det er så deilig å lage te på morgen, og drikke denne på veien til skolen, nå som det er så utrolig kaldt ute!
Jeg fryser ikke like mye når jeg går de 15-20 minuttene til skolen, og det er jo så godt.  Den holder også kjempegodt på varmen!

-Hva er dine favoritter denne måneden?
-Linea

 

 

ellee

03.02.2014 kl.00:04

Så mye fint :)

Skriv en kommentarLinea

~Linea ~18år ~Musikk ~DIY

hits