4

Ahh, husker jeg brukte denne neglelakken ganske mye sommeren i fjord. Liker fargen kjempegodt! 
Den er ikke så oransje i virkeligheten som det ser ut som på bildene, men den er veldig lik.
Det er jo fortsatt vinter her i Norge, og jeg syns egentlig at litt mørke dystre farger passer bedre til vinteren, men siden jeg reiser til Marokko om under en uke!!GLEDER MEG, har jeg allerede starta litt med sommerfarger på nelglene.

Denne neglelakken er fra H&M, til 40kr, noe som er en billig pris, til tross at jeg syns neglelakken sitter ganske bra på, og dekker også godt.
Jeg har brukt 3 tynne lag på hver negl, for å dekke så godt som mulig. Jeg vet at mange liker best å ta på et lag når de tar på neglelakk, siden de syns det tar så lang tid med fler.
Men jeg anbealer heller å ta fler tynne lag, enn et tjukt da neglelakken har mye lettere for å bli ødelagt, fordi det tar så lang tid før den har tørket igjennom hele. For selv om den er tør på toppen, tåler den ikke å bli dratt borti noen ting, før den blir ødelagt. Som f.eks hvis du tar det på før leggetid, da er det lett å våkne opp dagen etter med en "Appelsin tekstur" som jeg liker å kalle det. (Altså at neglelakken ser ut som skallet på en appelsin).

Som dere kanskje skjønner på overskriften heter neglelakken "Peach Me Soon", syns H&M neglelakkene har så fancy navn til tider :)


 -Hva syns dere om denne herlige fargen?
-Linea♥ 

Kristine

09.02.2014 kl.23:03

Så fin farge:) Den gir meg sommerfølelse. Veldig fin blogg. Keep up the good work:)
Linea

09.02.2014 kl.23:10

Kristine: Takk, så hyggelig å høre! :)
Lene

09.02.2014 kl.23:52

Så fin! :)
Likte fargen :)

Skriv en kommentarLinea

~Linea ~18år ~Musikk ~DIY

hits