4

Hei!
Som forrige måned, har jeg også tenkt at for måneden som har gått nå, altså februar, og plukke ut tingene som har vært mine favoritter!
Tenkte å fortsette med dette hele året 2014! Er jo litt gøy å se tilbake på favoritt tingene, og se om man fortsatt liker dem like godt.
For måneden februar er lista slik: ( ingen spesiell rekkefølge).

Kabuki børste.

Denne sminkekosten har garantert hvert min favoritt gjennom måneden som er gått, og er det selvfølgelig fortsatt.
Den er så utrolig myk og god, og jeg liker utseende på den veldig godt også!. Jeg bruker den til å påføre solpudder og blush/rouge, og jeg blir like fornøyd
med resultatet av hvordan det blir hver gang. Den har ikke mista noen hår siden jeg fikk den i januar. Da har jeg heller ikke vaska den, så vet ikke helt hvodan det går.
Jeg bestilte den på Ebay til ca. 12kr, og den finnes i flere forskjellige farger, om du også vil ha denne børsten er direktelinken HER


Hår olje:Denne Argan Oilen / Moroccan Oil kjøpte jeg da jeg var i Marokko, og har brukt den siden. Jeg har vært kjempefornøyd med den!
Tar den i håret hver gang etter jeg har dusja når håret kun er fuktig, og nesten tørt. Innimellom tar jeg det bare i tuppene også, hvis de ser skikkelig flisete og tørre ut.
Da blir håret veldig glansfult og fint!.

Ring:

Denne super nydelige ringen kjøpte jeg også i Marokko. Vi var innom en "bod" på  hotellet til smykkemannen som vi så fint kalte han.
Når jeg så ringen, fant jeg ut at jeg bare måtte ha den, den var jo såå fin! :)


Smykke:Dette er vel det smykket jeg har brukt mest denne måneden. Syns det både er kult og fint. 
Jeg har også brukt det til litt forskjellige outfit. Noen ganger til kjole og andre ganger bare til en vanlig bukse og topp. 
Elsker bare hele smykket rett og slett.


Telys holder:Folk som kjenner meg, vet jeg er veldig glad i lys. Da Karoline og jeg gikk i byen for en stund siden, så vi denne må Nille til kun 5kr, jeg hadde ikke med penger, 
i og med at jeg var blakk akkurat da. Karoline insisterte på at jeg skulle ha den, så ho kjøpte den til meg, ahh for en herlig bestevenninne jeg har!♥
Jeg elsker fargen på den, jeg er jo tross alt veldig glad i pastell farger. Jeg syns også det lyser utrolig fint av den!


China Glaze neglelakkene:

Som dere nå har fått med dere på bloggen. Nytt favorittmerke, China Glaze. Elsker alt med denne neglelakken. 
Den er lett å påføre, dekker utrolig bra, og fargene er nydelige! Jeg kjøper mine på Ebay, siden jeg har funnet ut at det er billigst, og har ikke sett dem i noen av
butikkene i Norge. De hadde et lite utvalg på Nelly.com, med hele 4 farger, som ikke var sånn superfine. Der kosta de også nesten dobbelt så mye som det jeg
betaler på Ebay, bare søk på China Glaze i søkefeltet, så kommer det mange herlige farger opp!

Det var mine favoritt ting, denne måneden som har gått!
Gleder meg allerede til å finne nye favoritt ting denne måneden! :)

-Hva har dine favoritter hvert i februar?
-Linea♥  

Skrevet 08.03.2014. Ligger i kategorien Månedens favoritter!. 4 kommentarer
1

Hei dere!
I dag tenkte jeg å vise dere favorittene mine fra måneden januar, som akkurat har blitt ferdig.
Det er litt forskjellige produkter/ting, så jeg bare setter i gang. Er forresten tilfeldig rekkefølge.

♥Eple og kanel te!

Denne teen er så utrolig god!, må være favoritten av de jeg har fra kremmerhuset. Den kommer garantert til å bli kjøpt flere ganger.
Den anbefales virkelig for alle som liker te.

♥ Dream parfyme.Denne parfymen er kjøpt på H&M til bare 40kr, noe som er kjempe billig. Den lukter så UTROLIG godt, og jeg har brukt den nesten hele januar måneden♥

♥Luene mine:

Disse to luene kjøpte jeg på Ebay!, jeg elsker å bruke de på dårlige hårdager, og de er også veldig deilig å ha på når det er kaldt ute.

♥"Urban Decay" Naked 2Jeg kjøpte en fin øyenskygge palett på Ebay, hvor jeg bare så hvilke farger det var i den, og når den kom hjem, så sto det Urban Decay naked 2 på den, så den er altså fake!
Ikke det at jeg bryr meg så mye om det, skulle bare ha en ny øyenskygge, denne er veldig bra, og jeg elsker fargene som er i den!

♥HD - Ruby kisses neglelakk.

Denne neglelakken er min favoritt!!!! Elsker den knæsje fargen og hvordan den dekker neglen. Den er også veldig lett å påføre. 
Denne fargen heter : NMP01 - Hot Pink Obsession. Love it!♥ Du kan forresten kjøpe den på apoteket. 

♥Bodum kopp!

Denne har jeg brukt veldig ofte. Det er så deilig å lage te på morgen, og drikke denne på veien til skolen, nå som det er så utrolig kaldt ute!
Jeg fryser ikke like mye når jeg går de 15-20 minuttene til skolen, og det er jo så godt.  Den holder også kjempegodt på varmen!

-Hva er dine favoritter denne måneden?
-Linea

 

 

Skrevet 02.02.2014. Ligger i kategorien Månedens favoritter!. 1 kommentar
Linea

~Linea ~18år ~Musikk ~DIY

hits